Ötvenezer forint vagy ötvenezer dolcsi? Nem mindegy!

Minap beszélgettem egy nőismerősömmel, és elmondta hogy megkeresték azzal hogy akar-e pornófilmben szerepelni, jó pénzért. Ő nem az első, aki ilyen ajánlatot kapott, ám a hasonlóság szembetűnő.

Ma már nem a DVD és a teljes film gyártás az elsődleges tevékenysége a pornóiparnak. Inkább csak jeleneteket konkrét szituációkat filmeznek, ami jóval egyszerübb mint egy eleje-vége film elkészítése, arról nem is beszélve, hogy a szexen kívüli tevékenységet, ezek a “szinészek” elég bénán tudják eljátszani. E rövidfilmeket, ami általában 10-30 perc, nem turbózzák történettel, itt csak a szopás meg a baszás a lényeg, minden szerepjátékot mellőznek. A filmek terjesztésére elsősorban az internet adottságait használják. Egy produceri iroda több olyan weboldalt is működtet, amin ezeket a filmeket meg lehet nézni, illetve hadíjas előfizetésért hozzá lehet jutni a legújabb “produkciókhoz” is.

Nagyon sok nő kap ilyen ajánlatot, hisz ez ez iparág hatalmas, folyamatosan növekszik, és folymatosan kell az “új hús”! Az 50 ezres ajánlat, jócskán alulértékelt díjazás, ám vannak akiknek több százezer fontintot is felajánlanak.
Ebben szeretnénk segítséget adni, hogy ne kényszerülj rá hogy eladd magad aprópénzért, hisz ha ezt a munkát elvállalod, és nem másnak hanem saját magadnak dolgozol, akkor nagyságrendekkel több bevételed lehet!

Lássuk a számokat. Ezen a bolygón van kb 4 milliárd férfi. Óvatos becslés alapján számoljunk a felével, akik szeretnének ilyen videókat nézni, és még óvatosabb becslés alapján számoljunk 1%-ot, akik hajlandóak fizetni alkalomszerüen, vagy rendszeresen, hogy hozzáférjenek ezekhez a filmekhez.
Vagyis durván 20millió fizető látogatója lehet egy ilyenoldalnak, ami az átlagos 10-30 dolláros havídíjat figyelembe véve, kb 200-600 millió dollár.

És ezért kifizetnek neked 50 ezer (50.000) forintot.

Lássuk mi van akkor ha nem adod el magad 50 ezerért, hanem felépítünk neked egy saját weboldalt, ahol a Te képeid és videóid vannak, és ami rendszeresen bővül. Számoljunk egy nagyon alacsony megközelítéssel. Ezen a bolygón van legalább 2 milliárd férfi, aki biztos hogy szeretne látni, vegyük az 1%-át, akik rendszeresen keresik a szexi csajokat a neten, ám ezek csak 1%-a talál rád, ami nagyjából 200000 férfi, ám ezek csak 1%-a fog fizetni neked a belépésért és hogy láthasson. Ez neked így is 2000 fizető látogatót jelent, ami a 25$ havídíjat tekintve kb 50.000$. Elég nagy különbség!

H a

 

0 Comments

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2019 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?