Models Wanted
Modelle Gesucht
Modelos buscados
Modelleket Keresünk

Modelle gesucht

Wir möchten Ihnen etwas vorstellen, das Sie schon lange gesucht haben.

Wenn Sie ein Exponat sind oder einfach nur sich selbst zeigen wollen und etwas Geld für diese Aufführung bekommen möchten, dann ist dies der richtige Ort. Dies ist Ihre Plattform. Dies könnte sein, was Sie suchen.

Wir haben einen komplett neuen Service für Sie gestartet. Was können Sie mit unserem Angebot gewinnen? Was ist die Essenz unserer neuen Entwicklung?
Wir können eine neue persönliche Website entwerfen, wo Sie Sie vorstellen können und Sie können Fotos und Videos über sich selbst für diejenigen Personen zeigen, die offen sind, Ihnen etwas Geld für Ihre Inhalte zu geben. Es wird zwei Teile Ihrer persönlichen Website geben. Der erste könnte für alle sein. Du kannst einige Fotos von dir zeigen und du kannst dich vorstellen. Die zweite Stufe enthält zahlbare Inhalte. Wenn jemand Ihre Fotos sehen oder Ihre Videos ansehen möchte, müssen sie für Ihre Inhalte etwa 20 – 30 USD pro Monat bezahlen. Nur Ihre Mitglieder haben Zugriff auf den gesamten Inhalt.

Warum wäre eine großartige Gelegenheit für Sie?
Es gibt verschiedene Gründe.

Wir sind sicher, dass Sie von der “Live Webcam Show” gehört haben. In diesem Fall können Sie gut verdienen, aber Sie müssen online sein, wenn Sie verdienen möchten. Wenn du inaktiv bist, bist du nicht online, du kannst nicht verdienen. Was müssen wir machen? Wenn Sie Ihr persönliches Video aufnehmen (Sie können natürlich mehr Videos aufnehmen), können Sie jederzeit verdienen, auch wenn Sie nicht in der Nähe Ihrer Webcam sind. Dies könnte eine große Chance für ein passives Einkommen sein. Stell dir vor! Sie können etwas Geld verdienen, während Sie schlafen oder im Urlaub sind. Klingt gut, oder?

Wir können auch über Ihre Fotos sprechen. Sie haben wahrscheinlich ein großartiges Fotoportfolio und planen, eine großartige Serie über Sie zu bestellen. Dies könnte die gleiche Chance wie deine Videos sein. Sie können einige Fotos für die Öffentlichkeit zeigen, aber hinter dem Vorhang, wo Sie Ihre geheimen Inhalte für Ihre Mitglieder haben, könnte dies Ihre andere Chance sein, Geld jederzeit zu verdienen. Tun Sie, dass Sie wirklich wollen und gleichzeitig Geld verdienen.

Es gibt eine sehr wichtige Tatsache. Wenn Sie professionelle Fotos haben, werden Sie mehr und mehr Chancen haben, mehr zu verdienen, als Sie zuvor dachten. Sei professionell und verdiene mehr als vorher. Wenn Sie mehr professionelle Inhalte haben, werden Sie mehr Fans haben und Sie können mehr und mehr verdienen.

Warte nicht … Lass uns anfangen!

Az idősebbek se legyenek megbántva, mert ők is gyönyörűek, és kívánatosak, de valljuk be a fiatalságnak van egyfajta varázsa.
Nos, ha Te még fiatal vagy, és itt nem az életkorra gondolok, hanem inkább a mentalitás az életfelfogás a lényeg. Ha Te még a 20-40 éves korosztályhoz tartozol, és munkára fogod a már meglévő képeket és videókat, vagy akár most fogsz hozzá hogy újakat készíttess, akkor lényegében konzerválod a fiatalságod abban a formában, amilyen most vagy. 10-20-40 év múlva, amikor már nem vagy annyira hamvas, akkor is lesz bevételed azokból a tartalmakból, amin egy gyönyörű fiatal nő van, aki Te vagy (voltál), így nyugdíjasként is garantált a bevételed.

Sosem késő elkezdeni, hisz ismerünk olyan modelleket is, akik 60 felett járnak, és kényelmesen megélnek belőle.

Ha Te alapvetően szégyenlős vagy, de mégis szeretnél modellkedni, akkor megteheted, hisz nem csak a meztelenségről szól ez a dolog, hanem általában a női szépséget hangsúlyozzuk. Lehet ruhás portfóliód is, hisz nem mindenki a meztelenséget, a pornót keresi.

A konszolidált ruhás kategória épp úgy létjogosult az oldalunkon, mint ahogy más ügynökségeknél is, tehát ne érezd magad kirekesztve.

Erre a kérdésre neked kell megadni a választ. Lehet szóló produkció, de lehetsz bármilyen variációban kreatív, de azt leginkább az egyéniségednek vagy a beállítottságodnak megfelelő módon mutasd meg.

Ha van barátod, barátnőd, párod, akár közösen is csinálhatjátok, vagy akár több szereplővel. A téma minden esetben legyen látványos, ám megfelelően művészi, de a legjobb ha a legtökéletesebbre törekszel.

Az alapcélunk, hogy a számodra a legjobb és legszebb portfóliót jelentessük meg, hangsúlyozva a nőiességet, és a szexualitást. Nem célunk a tömény pornót ilyen formában népszerűsíteni, abból van elég a neten.

Akár a szóló, akár a csoportos módot részesíted előnyben, legyen benne fokozatosság. Egy jó képsorozat 50-100 képből áll, tehát ha csak egyfajta dolgot mutatsz, az ebben a mértékben lehet unalmas is.

Legyen a helyszín és a megjelenés változatos, legyél mindig üde és ápolt. Ha egy 100 darabos szóló fotósorozatot szeretnél, akkor az első képeken, leginkább csak a helyszínt mutasd be, és azt hogy az mennyire jó neked, majd lépésenként lehet tovább fokozni a hangulatot. Hogy meddig akarsz elmenni, miből mennyit mutatsz meg, az csak rajtad múlik.

Megosztott weboldal.
Alapvetően két módon kezdhetjük. Az egyik lehetőség, hogy egy általunk működtetett oldalon lesz egy neked elkülönített, rész, ahol a képeid videóid tudod publikálni, ám a hozzáférés a fentiek szerint történik, tehát aki fizet, az megnézheti. Ezen a módon megoszlanak az erőforrások, a lehetőségek, illetve a pénzügyi megoldás is csak részleges lehet, hisz a bevételből osztozni kell a többi modellel, és persze valamennyi erőforrás kell a rendszer fenntartásához, üzemeltetéséhez. E mód részleteinek a kidolgozása még folyamatban van, ám amíg nincs megfelelő mennyiségű portfólió, addig a közös oldalakon nem lesz tagdíj fizetés, és így kifizetés sem.

Saját weboldal.
A másik mód az, hogy lesz saját domained, (www.sajatnev.com, vagy bármi az általad választott és elérhető lehetőségek közül). A választott domainre lesz megépítve egy weboldal, ami tükrözi a személyiséged, a beállítottságod. Ennek a weboldalnak kell egy tárhely is, ami a fizikai tartalmat tárolja,  (a weboldal, a képek, a videók, stb.) Ez a megoldás lehet számodra a legjobb választás, hisz így nem kell osztoznod senkivel, és a bevétel is csak és kizárólag a tiéd lesz, ám ehhez a szükséges alapokat neked magadnak kell finanszírozni, (domain, tárhely, weboldal felépítés, grafikai megfelelés, stb.)

Ha Saját weboldalad van, akkor is van lehetőséged arra, hogy a megosztott oldalakon megjelenhessen a saját portfóliód. Azok számára akiknek már régebb óta van saját fizetős oldaluk, szintén nyitott a lehetőség, hogy a megoszthassák a saját oldaluk tartalmát a mi weboldalunkon.

Biztosan arra gondolsz, hogy neked vajon milyen előnyöd származik, a fentieken kívül. Nos, ez jó kérdés. A szexiparban a “nagyoknak” van saját weboldaluk, így lényegében felemelkedhetsz a nagyok közé, és nem csak képletesen, hanem valóságban is. A jelenléted lehetővé teszi, hogy felfigyeljenek rád, és így akár más munkára is kaphatsz megbízást, ami lehet fotózás, filmezés, vagy akár bármi más.

Mi az amit neked kell megtenni, hogy beindulhasson a dolog. 

  • A netes be- és kifizetésekhez szükség lesz egy olyan szolgáltatóra, amit magadnak kell megcsinálni és az adatait, a hozzáférést gondosan kell őrizned, másnak ne add át.
  • Gyűjtsd össze a megfelelő tartalmakat ami az induláshoz szükséges, (képek, videók, stb)
  • El kell döntened hogy megosztott vagy saját oldalt szeretnél, a saját oldalhoz keress megfelelő domainnevet, ami utal arra, hogy ki vagy, milyen vagy, stb.

Valószínűleg amíg idáig jutottál az olvasásban végig azon gondolkodtál, hogy vajon mennyi pénzre számíthatsz. Azzal tisztában vagy, hogy a pasik egy része, bármit megadna hogy láthasson téged, ám még több van, aki semmit nem adna. Ez utóbbi nem számít, vedd úgy hogy nem is léteznek, koncentrálj azokra, akik valóban fizetnek is. Tudod hogy mi az amit a legjobban kedvelnek, mi az amiért megbolondulnak, ezért olyat kell nekik mutatni, ami garantálja a sikered.

Számoljunk

Próbálj nagyban gondolkodni. Ezen a bolygón van legalább 2 milliárd férfi, aki biztos hogy szeretne látni, vegyük az 1%-át, akik rendszeresen keresik a szexi csajokat a neten, ám ezek csak 1%-a talál rád, ami nagyjából 200000 férfi, ám ezek csak 1%-a fog fizetni neked a belépésért és hogy láthasson. Ez neked így is 2000 fizető látogatót jelent, ami a 20$ havídíjat tekintve kb 40.000$.
Bár lehet hogy az 1% egy kicsit túlzó arány 😉

Hogyan tudod az oldalad ismertté tenni, terjeszteni, promótálni?

A felépített oldal alapból kapcsolatban van a főbb közösségekkel, – facebook, twitter, pinterest, instagram, google+, youtube,  illetve más oldalak, – amit preferálsz. Ezeken az oldalakon lehet közzétenni megosztásokat, ami visszaavezeti az érdeklődőt a saját oldaladra, így egyre több látogatót tudsz generálni. Továbbá lehetőség van egyéb közösségekben is megosztásokat linkeket kihelyezni, (xhamster.com, xhamsterlive.com, chaturbate.com, stripchat.com,  stb).

Ha camchatben veszel részt, annak a linkjét, hivatkozásként a saját oldaladon is elhelyezhetjük. A legjobb, ha van állandó időbeosztásod, mert akkor konkrét órarendet is lehet kitenni, így az érdeklődőket mindig elérheted.

A fotókészítés talán megoldható egyedül is, de az igazán jó képek egy profi fotósnak sikerülnek. kezdetben ha nincs elég képed, akkor erre nagy hangsúlyt kell fektetni, hisz a havi tagságok megújításához elvárt hogy legyen új tartalom is. Minél több van annál jobb. Ha nincs lehetőséged profi fotózásra, akkor a minőséget szem előtt tartva csinálhatsz barát, barátnő segítségével is képeket, hisz ma már egy jobb mobil is elég jó képeket készít. Mobilos képekhez a legideálisabb a kültéri helyszín, mert egy jó képhez a megfelelő mennyiségű fény elengedhetetlen.

Egy jó fotósorozat általában 50-100 képből áll, ami azonos helyszínen, azonos körülmények között készül. Nem lehet közte hibás kép, homályos vagy sötét, esetleg túl világos. Ahhoz hogy legyen 50 jó képed, sokszor ennek a többszörösét kell megcsinálni, és csak a legjobbakat kiválogatva áll össze a kollekció.

A videók elkészítése szintén a fentiek alapján a minőséget előtérbe helyezve meg tudod oldani magad is.

A kevésbé minőségi egyedi képek jól használhatók a közösségi oldalakon. Némi hozzáadott információval átirányíthatod a látogatókat a fizetős oldalra, ahol remélhetőleg regisztrálni is fognak.

© 2021 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?