Minta oldalak

Az alábbi sablonok 3 előregyártott összeállításban, aldomain alatt lesz használható, vagyis: neved.szexmodell.com A sablon önállóan használható, ám a látogatók számára beállítható fizető kapu nem használható. Ha szeretnél részletesebb árakat olvasni, akkor kattints ide!
Egy minta oldal, hogy tudd mire számíts.

Alap sablon

Alap minta oldal

A sablon ára: 50€

Lila sablon

Lila minta oldal

A sablon ára: 50€

Sötét sablon

Sötét minta oldal

A sablon ára: 50€

A saját fizetős portfóliód

Létrehozunk neked egy weboldalt, ami otthont ad a saját képeidnek, portfóliónak, blognak, és minden másnak amit szeretnél megosztani a nagyvilággal. E a weboldal csak ízelítőd ad a tartalmakból, ám ahoz hogy valaki hozzáférjen mindenhez, foizetnie kell neked. Az átlagos havidíj 10-30 dollár között mozog. ha van 1 vagy 10, 100 havídíjas rajongód, akkor könnyedén kiszámolhatod, hogy ebből neked menyi bevélteled lehet. A havidíj elnevezés utal arra, hogy csak 1 hónapra szól, utána meg kell újítani, hogy továbbra is hozzáférjenek a képeidhez. A meglévő rajongókat úgy tudod újra és újra visszahozni, ha folyamatosan vannak új tartalmak, képsorozatok, videók, stb. Minél több a tartalom, annál több a látogatód, és egyben a látogatóid rendszeres előfizetőkké is válnak. akkor lesz az oldalad a legjobb, ha már van fent 50-100 fotósorozat, és legalább annyi vedeó is.

Ha csak 3-5 fizető látogatód van, akkor a bevételed már annyi, mint egy átlagos magyarországi bér, ám a népszerűségtől és a minőségtől függően, lehet több száz vagy akár több ezer előfizetőd is.

© 2019 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?