Mi az a munka, amit el kell végezned

Mi az a munka, amit el kell végezned

Aki már csinált valaha modell munkát az tudja miről van szó, ám most azokhoz szólunk, akiknek semmi ismeretük nincs e téren. Ha már túljutottál azon a kétségen, amit a nyilvánosság előtti szereplés miatt érzel, akkor akár bele is vághatunk a dologba. 

Felkészülés

A fotózásnak 2 oldala van. Az egyik oldal a fotós térfele, ő lát téged,  és pontosan tudja, hogy mit hogyan kell csinálnod, hogy mások is ugyanezt lássák, ennek érdekében instruál téged, hogy mit hogyan kell tenned, hogy mozogj, mit mutass, stb. A másik oldalon vagy Te, aki nem láttad még magad külső nézőpontból, még nem tudod koordinálni a mozgásodat, és egyáltalán nem tudsz erről semmit.

Az első dolog amit mindenképpen fontosnak tartunk, hogy amikor a fotózáson megjelensz, mindig legyél tiszta és ápolt, mert a képeken minden látszik. Ha erre van mód, akkor előtte tedd magad tisztába, hogy ne legyen ezzel semmi gond.

A következő dolog, amire figyelmet kell fordítani, az a fehérneműd, a ruhád, illetve annak a nyomai a testeden. Ez nyáron nem annyira jellemző, mint a hidegebb időszakokban. Amikor leveszed a ruhádat, akkor a bőrödön látható nyomok zavaróak lehetnek a képeken, ezért ha megérkezel a fotózás helyszínére, akkor vesd le a ruháidat, hogy a nyomok eltűnjenek. Ez az idő alkalmas arra, hogy elkészüljön a sminked, és a frizurád. A fotózáshoz használt fehérneműket csak akkor vedd magadra, ha már minden készen áll a fotózáshoz.

Az fotózás

Maga a fotózás nem egy statikus folyamat, nem kell rögzített pózokat felvenned, sokkal jobb ha mozogsz. Mindeközben lehetnek olyan pozitúrák, amik előnyösen kiemelik néhány adottságodat, ám ezt menet közben a fotós tudatja veled, és az ilyen pózokat, egy kicsit jobban körül kel járni. Alapvetően egy fotózás, egy modell fotózás során, számolatlanul készül 200-500 kép. Ennek az az oka, hogy a fotós nem egy-egy pozíciót fog lekapni, hanem sokszor sorozatok készülnek a jobb vagy látványosabb beállásokról, amit aztán majd ki kel válogatni hogy a legjobbak legyenek rögzítve.

Szóval neked csak annyi a dolgod, hogy beállsz a kamera elé, és pózolsz, mozogsz, lehetőleg minden oldalról, előtérbe helyezve azokat a beállásokat, ami szerinted előnyös. Ebben a fotós nagyon sokat tud neked segíteni, mert ő mindig látja hogy mi a legjobb neked.

Mi az a munka, amit el kell végezned ⋆ Szex Modell

Mi az a munka, amit el kell végezned ⋆ Szex Modell

Utómunkálatok

Miután elkattant az utolsó kép is, jöhet a képek átnézése. Ki kell válogatni minden olyan képet, ami nem sikerült, – pislogós, bemozdulós, vagy bármi más. Ilyenkor legyél szigorú önmagadhoz is, ne kerüljön ki olyan kép, ami nem 100%-os.

Ahogy egyre több tapasztalatot szerzel, egyre inkább profiként fogsz hozzáállni a “munká”-hoz. Idővel pontosan fogod tudni, hogy mit vár tőled a fotós, tudni fogod hogy milyen képek a legnépszerűbbek, és egyre rutinosabban és könnyedebben fogod megcsinálni 1 óra alatt azt, amit a kezdetek elején 4-5 óra alatt tudtál összehozni, ám ennek az élvezeti értéke megmarad.

 

 

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Kapcsolat

Kérdezz bátran, amint tudunk válaszolunk!

KÜldés

© 2021 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?