Mennyire biztonságos a szexchat?

Biztonságos ? Jogosan merül fel a kérdés, a saját biztonságod mindennél fontosabb. Ez a kérdéskör több részből áll. az egyik, hogy a vendégekkel szemben, azokkal kapcsolatban milyen szintű biztonságod lehet. Ha azt vesszük alapul, hogy nincs közvetlen fizikai kontaktus akkor minden szempontból biztonságban vagy. Ennek az az alapja, hogy NE adj ki idegeneknek SEMMI információt magadról, bármennyire is szimpatikus, meggyőző, vagy rábeszélő a tag. SEMMIT! Ezzel ez a kérdést megválaszoltuk.

Van még egy terület, ami veszélyt jelenthet. Mivel a jelenléted abszolút nyilvános, a látogatóid el tudják vinni a képeidet, a videókat, amit akár más oldalakon közzétehetnek. Ez akkor jelenthet problémát, ha a környezetedben titokban akarod tartani, hogy mivel keresed a pénzed.

Megoldás: Nyelvismeret hiányában nehéz kommunikálni a külföldi látogatóiddal, ám azt tudnod kell, hogy ők nem beszélgetni akarnak. A legjobb megoldás, ha lelépsz a magyar oldalról, és keresel egy olyan külföldi oldalt, ahol folytathatod a munkát. A nyelvi nehézségeket nagyon könnyű áthidalni, mert a műsor alatt, csak néhány olyan kifejezést használnak, amit hamar megtanulhatsz, ha beszélni nem is tudod, de írásban menni fog.

Egy másik veszélyforrás, hogy lenyúlják a képeket, videókat az oldaladról, amit aztán más oldalakon saját tartalomként feltesznek. Ezzel egyrészt ők zsebelik be a pénzt, amit Te kereshetnél, másrészt ha közzéteszik, akkor lényegében ingyenesen hozzáférhetővé teszik azt a tartalmat, ami normál esetben neked pénzt hoz.

Megoldás: Ha magyarként szeretnéd a magyar közönség elől eltitkolni a munkádat, akkor nem jó megoldás, ha egy magyar csetoldalon dolgozol! Magyarként így nem tudod titokban tartani, és ezért a lebukás veszélye fokozottan érvényes. A magyarok etikai jelenléte nem egészen kifogásolhatatlan. Szemrebbenés nélkül elviszik a dolgaidat az oldalról, és felteszik máshol, ami neked problémát okoz, ám ezzel ők nem foglalkoznak. A másik jelenség, hogy ezek képesek arra, hogy a műsor alatt, nyilvánosan olyan dolgokat írnak rólad, ami mások szemében nem épp pozitív, és ezzel elviszik tőled, a látogatókat. Persze gondolhatod azt is, hogy ez kamu, de hidd el nem az, jelenleg is több modellünk küzd ezzel a problémával.

A leginkább kényes kérdés az, ha elviszik a tartalmaidat, és azt máshol felhasználják. A rendszer technikai tulajdonságai miatt, a képernyőről a weboldalról bármit el tudnak vinni, ami ott megjelenik. Ezt nem tudod megakadályozni, ám azt igen, hogy máshol, más oldalakra feltegyék, és saját célra felhasználják.

malory may dot com

www.malorymay.com

Megoldás: A chatoldalon a megjelenésedben ha nincs semmi jelzés, (vízjel, logó) akkor azt szinte bárhol fel lehet használni. Ez könnyem megoldható. Vannak olyan szoftverek, amik lehetővé teszik, hogy a megjelenő képeden ott legyen egy jelzés, ami az elvitelt nem gátolja meg, de azt igen, hogy az így elvitt dolgaidat máshol felhasználhassák. Ennek az egyik módja, a DMCA jelzés használata, ami a szerzői jogokra, a magántulajdonra adnak védelmet. Az ilyen logóval ellátott tartalmakat más oldalak nem fogják elfogadni, azokra feltölteni nem lehet, és így lényegében a saját műsorod sem lesz csalogató azok számára, akik ezt a fajta sportot űzik.

Egy másik védekezési forma, ha van saját weboldalad, ahhoz saját név, ami a Te saját márkaneved, amit megjelentethetsz a saját tartalmaidon, mert ez is megvéd attól hogy azt máshol közzétegyék.

A legtöbb kamera-chat oldal, megvédi a “dolgozóit”, figyel arra, hogy a tartalmak ne kerülhessenek ki onnan, és ehhez megteszik a szükséges lépéseket is, illetve ha már kikerült, akkor segítséget adnak ahhoz, hogy az ilyen tartalmakat onnan le is szedjék. Vannak olyan chat oldalak is, akik erre egy perc figyelmet sem fordítanak, (persze ők azt mondják hogy igen, de mégsem!) és nem állnak ki a tagok jogaiért. Van erre konkrét példa is, a látszólag teljesen magyar chat oldal, a sexchat.hu. Azért látszólag, mert valójában nem az, csak a felület vagy magyarítva, hogy ezzel csábítsák oda a lányokat. Innen már nagyon sokan leléptek, a fent említett okok miatt, mert ott napi szinten rendszeres, a képek és videók ellopása, amit más oldalakon saját tartalomként feltüntetve közzétesznek. Személyesen ismerek lányokat, akik pont ezért jöttek el onnan, és azóta velünk dolgoznak, és elégedettek.

Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2021 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

Forgot your details?