Jelentkezési lap

A jelentkezési lap elküldésével kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, és az én országom törvényei szerint nagykorú vagyok. E nyilatkozat némely országokban más életkorhoz van kötve, eltérhet a nagykorúság meghatározása és az életkor.

Továbbá igazolom, hogy a jelentkezési lapon bemutatott dokumentumok a saját adataimat tükrözik, és a valóságnak megfelelnek.

Kijelentem, hogy a saját fotóim (és videóim) beküldése, azok publikálása céljából, a saját elhatározásom alapján történik, ebben nem állok semmiféle befolyás alatt.

Elfogadom, hogy az általam beküldött képeket, (és videókat) jogszerűen felhasználhatja a Szex Modell és más saját kezelésű weboldal kiadványaihoz, hírdetésekhez, és egyéb média tartalmakhoz.

Szex Modell weboldalon megjelenő képeim és videóim vízjellel védettek, azokat csak saját célra lehet felhasználni a vízjel eltávolítása nélkül. Az így megjelölt képeket más oldalakon közzétenni, harmadik félnek továbbítani előzetes írásbeli engedély nélkül, tilos.

Kijelentem, hogy az általam beküldött képek nem állnak semmilyen harmadik fél általi szerződés alatt, nem terheli semmilyen kötelezettség, kijelentem hogy a fentiek a valóságnak megfelelnek, és amiért teljes felelősséggel tartozom. Az általam megadott adatok, (személyi azonosító, név, e-mail, telefonszám, lakcím) a Szex Modell által nem lesz nyilvánosságra hozva, és nem adja át harmadik félnek.

Kérlek töltsd ki az alábbi nyomtatványt, és töltsd fel a kért képeket. Minden mező kitöltése kötelező.


Add meg a születésed dátumát


Tölts fel egy képet a személyi igazolványod első oldaláról.
Max fileméret: 5MB Formátum: JPG


Tölts fel egy képet amin látható az arcod és a személyi igazolványod.
Max fileméret: 5MB Formátum: JPG


Elmúltam 18 éves, és tudomásul vettem az Általános szerződési feltételekben, és az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.


Kapcsolat

Kérdezz bátran, amint tudunk válaszolunk!

Sending

© 2019 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?