Apróhirdetés: munka lányoknak! Magas napi kereset!

Webkamerás munkára keresünk csinos lányokat

Könnyű, jól fizető, szóló webkamerás munkára keresünk csinos lányokat 28 éves korig, budapesti stúdiónkba. Heti legalább 4 napot szükséges vállalni, napi 4-5 óra munkaidővel. Amit kínálunk számodra az 300-600 ezer forint havonta, heti fizetéssel.
Amerikai cég keres modelleket, aktfotózásra, erotikus filmforgatásra
Nemzetközileg elismert, amerikai cég keres modelleket, aktfotózásra és anonim erotikus filmforgatásra!  Mit jelent hogy anonim? A felvételeken nem lesz látható az arcod és teljesen bizalmasan, névtelenül kezeljük a modelljeinket! Szeretnél 2-3 óra munkával akár 4-500 ezer ft-ot keresni? Jelentkezz most!

Ha munkát keresel, ha voltál már ilyen helyzetben, akkor biztosan találkoztál már ilyen hirdetésekkel. Nagyon sokan vannak akik bevállalják, mert nincs pénz, mert kilátástalan a helyzet, ám sokan egyszerűen csak élvezetből.

Van néhány lényeges dolog, amit tudnod kell az ilyen állásokkal kapcsolatban. A webkamerás munkánál a dolog viszonylag egyszerű, amit Te megkeresel pénzt, annak egy részét, a “munkaadódat” illeti, amit te soha nem fogsz viszontlátni. A másik probléma lehet hogy ha kimész külföldre, pénz és nyelvtudás nélkül, nincs garanciád arra, hogy ott etikusan bánnak majd veled, hisz jöhet egy “jobb csaj” aki több bevételt tud kreálni, és téged meg kitesznek, hisz nincs hivatalos munkaszerződés, legtöbbször még lakcím bejelentés sem. Ez így elég gáz, próbáld meg elképzelni, hogy mit tennél ilyen helyzetben.

Ha mégis úgy döntesz, hogy a webkamerás munkát választod, akkor járj utána hogy mi merre hány méter, hogy ne érjen meglepetés. A mi egyik célunk hogy neked segítséget nyújtsunk, legalábbis korrekt információk formájában, így csökkenteni tudod a kockázatot.

A másik terület a fotózás és filmezés. Amennyiben egy ilyen munkára jelentkezel külföldre, akkor a fenti bizonytalansági tényezőkkel szintén számolnod kell, mielőtt kimész, biztosítsd be magad, hogy ne érjen meglepetés.

Ami a filmezéssel kapcsolatban számodra fontos, hogy azonnal van belőle pénzed, mindegy hogy mennyi, ha kifizetnek, akkor az már a tiéd. Ám tudnod kell, hogy az ilyen esetekben az elkészült produkciókra, van egy szerződés, ami kimondja, hogy az elkészült anyagok a gyártó tulajdonát képezik, és annak minden jogáról le kell mondanod. Ez azt jelenti, hogy te megcsinálsz egy munkát, megkapod érte a pénzed, és számodra itt véget is ért a buli. Ha szerencséd van, lesz következő munka és újra lesz bevételed.

Az elkészült fotók vagy filmek ezek után, évtizedekig, fogják termelni a pénzt, de nem neked, hanem azoknak, akik javára lemondtál a jogdíjakról. Amíg te megkeresek egy ilyen munkával 50-100 ezer forintot, vagy €urót, addig mások milliókat fognak rajta keresni, de nem forintban.

Az alaphelyzet az, hogy mindenki próbál megélni, vagy jobban élni, esetleg meggazdagodni, és ezért sok ember hajlandó megtenni olyan dolgokat, ami esetleg másnak nem nem biztos hogy jó.

Mi ezekben a kérdésekben szeretnénk Neked válaszokat adni, segíteni abban hogy a megdolgozott javaidért ne más vágja zsebre a nagy pénzt.

 

0 Comments

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2019 Legyél Szex Modell Változtasd meg a jövődet

Log in with your credentials

Forgot your details?